Antrenamente tenis de masă

Club sportiv Dakiro impreună cu Agrement Kiralida s-au distins in nordul extrem al Romaniei prin competițiile de Tenis de masă Amatur organizate la Gura Humorului de mai bine de 7 ani. Circuitele organizate in complexul de agrement Ariniș din Gura Humorului, au urmărit atragerea iubitorilor de tenis de masă, de la simpli pasionați la sportivi de performanță, de la nivel național.

Clubul Sportiv Dakiro organizeaza antrenamente de tenis de masa pentru amatorii iubitori de acest sport. Acestea au loc in incinta Salii de Sport a scolii Teodor Balan (fosta Scoala Generala nr. 3), sala de sport din complexul de agrement Ariniș din Gura Humorului.

Tenisul de masa reprezinta combinatia perfecta intre viteza de reactie, viteza de executie si indemanare. Asadar ne permitem sa calificam acest sport drept un sport de dezvoltare intelectuala si nu doar un exercitiu fizic, fiind perfect și pentru activitatea de teambuilding.

Cei interesati in a participa activ la antrenamentele de  tenis de masa, pot deveni membri ai Clubului de Tenis de Masa Amatur  sunand ACUM la 0749 475 893 sau prin email din pagina de contact a Clubului Sportiv Dakiro.

?>